Administratiekantoor van Puijenbroek Management

Bedrijfsadministratie - Boekhouding - Loon administratie - Belastingconsulent - Budget coach

Bedrijfsadministratie Loon administratie Debiteur en Crediteur beheer  Starters begeleiding Belasting consulent Budget coach

Geldstress door bangmakerij (Telegraaf 17 maart 2018)

Een derde denkt financiële problemen niet op te kunnen lossen.

34% van de Nederlanders maakt zich zorgen over financiën.


Heel herkenbaar?

Veelal niet onterecht en bij  een derde van de mensen in Nederland, heel herkenbaar. Soms wordt er snel een aankoop gedaan of lening afgesloten waardoor de maandlasten de pan uit vliegen onder het mom “dat is gewoon nodig, ik kon niet anders”. Of er wordt niet voldoende vooruit gekeken wat er nog allemaal aan zit te komen zoals belasting, een eindafrekening, ziektekosten of arbeidsongeschiktheid.

Een goede financiële planning kan hier heel snel duidelijk in geven en daar is soms wel wat begeleiding of hulp bij nodig. Het is makkelijk gezegd, “wacht niet te lang met die hulpvraag”.

Het is vaak een psychologische stap om te overwinnen die vraag te stellen en toe te geven dat jij of jullie die hulp nodig hebben.

Ik begeleid en help mensen zowel zakelijk als privé al enig jaren met dit soort problematiek en als de neuzen eenmaal dezelfde kant opstaan wordt het leven ineens een stukje makkelijker.

Wat ik ten allen tijde wil voorkomen dat er een schuldhulpsanering traject ingezet moet gaan worden.

De hulp en begeleiding die ik u kan bieden is niet gratis maar zeker wel reëel.

Het eerste inventarisatie gesprek is gratis daarna gaan we samen bekijken en voorstellen welke oplossingen er mogelijk zijn dan pas wordt de eerste stap gezet voor een gezonde samenwerking. “Alleen samen kan je hier uitkomen”.

Bel of E-mail voor een kennismakingsgesprek als de “klik” er is en samen zien we een oplossing dan pas maken we een vervolg afspraak.