Administratiekantoor van Puijenbroek Management

Bedrijfsadministratie - Boekhouding - Loon administratie - Belastingconsulent - Budget coach

Bedrijfsadministratie Loon administratie Debiteur en Crediteur beheer  Starters begeleiding Belasting consulent Budget coach

De loonadministratie

Hoe werkt de administratie als je personeel in dienst hebt?

Als je personeel in dienst hebt, moet je een loonadministratie bijhouden. Zo heeft de belastingdienst inzicht in de gegevens over de medewerkers en loonbetalingen.

De loonadministratie bestaat uit veel verschillende soorten papieren. De drie belangrijkste zijn de loonstaat, de loonstrook en de jaaropgave.

Hierdoor moet je dus ook verminderingsbeschikkingen, loonbelastingverklaringen en door werknemers afgegeven abonnementen en kaartjes als zij een onkostenvergoeding krijgen voor het reizen per openbaar vervoer bewaren. Ook andere beloningen zoals afdrachtsverminderingen, eindheffingen en verstrekkingen, onkostenvergoedingen en onkosten voor de carpool- of vrij-vervoerregeling moeten zo geadministreerd zijn, dat het overzicht uit de computer direct helder is.

De gehele loonadministratie moet in principe, net zoals bijvoorbeeld het grootboek en de in- en verkoopadministratie zeven jaar bewaard worden.


Wat kost loonadministratie

* Vanaf 10 medewerkers en meer worden geen jaarkosten in rekening gebracht

 

informeer vrijblijvend

Omschrijving

Tarief

Prijs per loonstrook voor 1 werknemer zijnde DGA

€    17,50  

Prijs per loonstrook bij 1 werknemer

€    16,50

Prijs per loonstrook bij 2 tot 10 werknemers

€    14,50

Prijs per loonstrook bij 10 en meer werknemers

€    12,50

Vaste jaarkosten per onderneming*

€    50,00