Op Locatie
Welkom bij
Administratiekantoor van Puijenbroek Management

“Boekhouding is het systematisch vastleggen van financiële feiten van een persoon, een bedrijf of een instelling met als doelen: het verschaffen van inzicht in de financiën en het afleggen van verantwoording over het gevoerde financiële beleid”
Assistentie op locatie

Tijdelijke assistentie op locatie
U kunt mij ook als interim inhuren omdat er nog geen geschikte kandidaat voor een vaste aanstelling is gevonden, omdat de eigenlijke manager langdurig ziek of met zwangerschapsverlof is, omdat het bedrijf een reorganisatie doorvoert, omdat er tijdelijk meer werk is dan het personeel aankan, omdat er onenigheid is geweest tussen de vertrokken manager en zijn meerderen, of omdat deze wanbeleid heeft gevoerd.

Mijn beschikbaarheid of de duur van uw opdracht is altijd bespreekbaar. Ik ben zeer flexibel en beschik over ruim 40 jaar werkervaring. Ik heb een rijk arbeidsverleden op zowel commercieel, financieel, leidinggevend binnen diverse bedrijf en overheidsinstituten. Een ondernemend persoon die u8itdagingen niet uit weg gaat. Verder ben ik pragmatisch ingesteld en beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden, financiële en cijfermatig inzicht.

Interesse in een kennismakingsgesprek?
bel vrijblijvend 073-8505884 of 06-44387775.